Vaste verzendkosten van € 4,95 | Gratis Verzending vanaf € 100,00

De Ballonnengigant Logo

Vaste verzendkosten van € 4,95 | Gratis Verzending vanaf € 100,00

Openingsacties en Onthullingen

De Ballonnengigant krijgt álles geopend met een creatieve blik!

Ontdek de spectaculaire openingsacties en onthullingen bij De Ballonnengigant, dé toonaangevende specialist in Nederland! Maak van jouw speciale gelegenheid een onvergetelijk moment met onze op maat gemaakte evenementenopeningen en spannende onthullingen.

Of het nu gaat om de lancering van een nieuw product, de opening van een winkel of de start van een groot evenement, wij zorgen voor een adembenemende en memorabele ervaring. Onze getalenteerde decorateurs creëren spectaculaire decoraties met ballonnen, inclusief boog- en kolomontwerpen, die de spanning en verwachting verhogen. Laat ons jouw visie tot leven brengen en geniet van een spraakmakende opening of onthulling die jouw gasten versteld doet staan.

Kies voor De Ballonnengigant en maak een groots statement met onze indrukwekkende openingsacties en onthullingen – de ultieme keuze voor een onvergetelijk en opwindend evenement!

Champagnefles actie

Een imposante champagnefles van 7 meter hoogte als start van uw openingsceremonie.

€ 495,00

Onthullingen

Een spectaculaire onthulling? Bij De Ballonnengigant bent u aan het juiste adres.

€ 495,00

Prijs vanaf:

€ 495
De Ballonnengigant Logo

Heb je een bijzondere bestelling met Openingsacties en Onthullingen in gedachten?

Zijn we gigantisch dol op!! Klik op de button hieronder, vul het formulier in en laat ons weten wat we voor je kunnen betekenen.