Vaste verzendkosten van € 4,95 | Gratis Verzending vanaf € 100,00

De Ballonnengigant Logo

Vaste verzendkosten van € 4,95 | Gratis Verzending vanaf € 100,00

Ballonnen bedrukken

Ballonnen met een persoonlijke boodschap

Bedrukte Ballonnen

De Ballonnengigant is de juiste partner wanneer u op zoek bent naar bedrukte ballonnen en alles wat daarbij hoort zoals sluitlinten, draagstaafjes volgens de nieuwste wetten (biologisch afbreekbaar en dus niet van plastic) en natuurlijk helium. Wij bieden zéér concurrerende prijzen in combinatie met een gunstige levertijd, wat van ons één van de leiders op het gebied van bedrukte ballonnen maakt.

Onze ballonnen voldoen aan alle kwaliteit- en veiligheidseisen

Onze ballonnen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn daarom gedrukt in qualityprint. Ook voldoen onze ballonnen aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Onze ballonnen zijn vrij van schadelijke stoffen zoals nitrosaminen. Uiteraard is het mogelijk om uw bedrukte ballonnen te verwerken in onze decoraties. De ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlatex en daardoor voor 100% biologisch afbreekbaar.

Bedrukte ballonnen in verschillende prijsklassen

Wij beschikken over een uitgebreid assortiment ballonnen binnen verschillende prijscategorieën. Download onze prijslijst voor een volledig overzicht van alle prijzen in ons assortiment bedrukte ballonnen. LET OP: Gezien onze scherpe prijsstelling bedrukken wij standaard ballonnen vanaf 1000 stuks!

Op zoek naar Reuzenballonnen?

De Ballonnengigant levert ballonnen in diverse maten, we kunnen de ballonnen bedrukken tot wel 210cm in doorsnede!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u een specifieke vraag of informatie voor uw unieke event? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vermeld in uw offerte in ieder geval de volgende punten:

  • De gewenste ballonmaat
  • Ballonkleur(en)
  • Het aantal ballonnen
  • Enkel- of dubbelzijdige bedrukking
  • Het aantal drukkleuren

Wanneer u naast deze gegevens ook het gewenste logo in .eps-formaat aanlevert, kunnen wij uw aanvraag indien wenselijk direct verwerken.