De Ballonnen

 

Feestelijke ballon decoratie geschikt voor iedere gelegenheid

Onze ballondecoraties vormen een perfecte aanvulling voor de aankleding van élke locatie. Een kale bedrijfshal krijgt een feestelijke uitstraling en zelfs de meest ingerichte feestlocatie krijgt er een extra dimensie bij. Alle mogelijke kleuren van onze ballondecoraties worden in overleg met zorgvuldig uitgekozen. Kies bijvoorbeeld uw eigen bedrijfskleuren, of voor stem uw keuze af op een bepaald thema of misschien wilt u zoveel mogelijk kleuren tegelijkertijd. De keuze is geheel aan u. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

 

Laat je inspireren door de mooiste ballon decoraties

Neem voor een overzicht van ons assortiment een kijkje in onze webshop, hier vindt u een overzicht van onze diverse decoraties in verschillende kleuren. Inspiratie nodig? Kijk dan eens naar onze fotogalerij. Hier hebben we diverse sfeerbeelden van reeds geplaatste decoraties en gerealiseerde decoratie projecten geplaatst.

 

De allerbeste kwaliteit ballon decoraties tegen de beste prijs

Voor al onze ballondecoraties geldt dat wij uitsluitend werken met A-kwaliteit ballonnen. Onze decoraties bestaan vrijwel altijd uit zogenaamde “one-way” materialen, dat wil zeggen dat ze na afloop niet meer door ons hoeven worden opgehaald of verwijderd, dit scheelt u weer in de kosten.

 

Van standaard ballonnen tot unieke decoraties

Naast de “standaard” pakketten leveren wij onder andere tafel- en vloerdecoraties, ballonpilaren en ballonbogen. Maar dit is nog niet alles. Wij voorzien u graag van een uniek, persoonlijk concept. Onze grote voorraad ballon decoraties maakt het mogelijk om binnen no-time uw feest nét dat beetje extra te geven. Zoals ieder feest uniek is, is dit ook zo met onze decoraties. Laat je verrassen door de mogelijkheden die onze ballonnen bieden, creativiteit staat voorop!

 

Ballonnen voor zowel verjaardagsfeesten als bedrijfsfeesten

Naast onze decoraties voor particulieren leveren wij ook ballon decoraties aan de zakelijke markt. Denk hierbij aan tal van gelegenheden, zoals een jubileum, afscheidsfeest, bedrijfsborrel of thema-feest. Vraag  bij ons direct en geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Onze ballonnen staan garant voor veiligheid

Overigens is goed te weten dat al onze ballon decoraties geheel brandveilig zijn. Zowel onze helium gevulde als lucht gevulde ballonnen zijn niet brandbaar. In alle opzichten doet u er dus goed aan om aan De Ballonnengigant uw ballondecoraties uit te besteden, wij hebben een enorme (technische) kennis over de ballonnen en alles wat daarbij komt kijken.

 

Helium

Naast ballon decoratie leveren wij ook helium. Wij leveren zowel helium voor particulier- als voor grootgebruikers. 

Kijk op onze helium pagina voor ons beschikbare assortiment helium.