Vaste verzendkosten van € 4,95 | Gratis Verzending vanaf € 100,00

De Ballonnengigant Logo

Vaste verzendkosten van € 4,95 | Gratis Verzending vanaf € 100,00

Over Ons

Wie is De Ballonnengigant

Geschiedenis

De Ballonnengigant vindt zijn oorsprong in de entertainmentbranche en verwantschap met ballonnen. Na verloop van tijd werd deze tak binnen de organisatie zo groot dat besloten werd hier in 2009 een fulltime business van te maken en de groei en naamsbekendheid hierin te vergroten.

Oorspronkelijk werd er gestart onder de naam ID Ballon. Sinds die start van ID Ballon is ons bedrijf ieder jaar sterk gegroeid. Begonnen met enkel een webshop voor ballonnen en feestartikelen, maar binnen no-time een fysieke winkel in het winkelhart van Gennep. Binnen korte tijd heeft ID Ballon zich weten te manifesteren als dé versierders in de wijde regio en werd de winkel al gauw een begrip.

De tak met ballondecoraties is in die jaren exponentieel gegroeid. Met name in de zakelijke markt hebben we onze naam gevestigd bij vele bedrijven. Wij leveren landelijk onze decoraties met een capaciteit in eigen huis tot wel 25 vestigingen/afleverlocaties per dag, maar hebben we ook inmiddels bewezen om landelijke campagnes te voorzien van zo’n 450 locaties in slechts 4 dagen! Daarnaast is het bedrukken van ballonnen, bijv. met een reclameslogan of (full-color) logo de laatste jaren enorm toegenomen.

Ook in de particuliere sector hebben wij jaar op jaar meer decoraties geplaatst, waaronder bruiloften, jubilea, verjaardagen en andere feesten.

Door deze groei met de ballondecoraties, waarin wij ons in service en kwaliteit duidelijk onderscheiden, hebben we onze feestwinkel na 5 jaren (welke we met veel enthousiasme gerund hebben) gesloten. Dit was geen makkelijke beslissing, maar wel noodzakelijk zodat wij ons voor de volle 100% konden richten op onze verdere groei in mooie ballondecoraties.

Onze visie

Gezien onze groei en verdere groeiplannen, behoefde onze naam een nieuwe identiteit en bedrijfsvoering. “De Ballonnengigant” past hier gezien onze passie, motivatie, creatieve blik en toekomstplannen veel beter bij. Tot op de dag van vandaag zetten wij ons nog steeds met veel enthousiasme en creativiteit in om je event of locatie te voorzien van de mooiste ballondecoraties.

De service, kwaliteit en concurrerende prijzen blijven hierbij nog steeds hoog in het vaandel staan, zoals de afgelopen jaren sinds de start van ons bedrijf.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van je bezoek op onze site, neem dan gerust contact met ons op. We zijn je graag van dienst.